Interactieve Masterclass: Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan!

Nog 5 plaatsen beschikbaar!

VanMontfoort start in november 2018 met een serie interactieve masterclasses die gekoppeld zijn aan de blogserie Tien maatregelen voor een goede en betaalbare jeugdhulp.

Eén van doelen van de Jeugdwet is: sneller jeugdhulp op maat, dicht bij huis, om zo het beroep op gespecialiseerde zorg te verminderen (Memorie van Toelichting Jeugdwet). Veel gemeenten hebben dit vertaald naar laagdrempelige wijkteams, met de als simpel voorgestelde opdracht om problemen in een vroeg stadium op te lossen. Het resultaat: een enorme toename van hulpvragen, weinig tijd voor preventie en niet zelden grote budgetoverschrijdingen.

Wil jij weten wat hier de oorzaak van is en wat je wél zou moeten doen om preventie en hoogwaardige jeugdhulp daadwerkelijk en binnen budget vorm te geven? Kom dan naar de Interactieve Masterclass Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan! op donderdag 29 november a.s. in Woerden.

De masterclass is zo vormgegeven dat jouw actuele vraagstelling alle aandacht krijgt. Mail ons vooraf een korte beschrijving van de vraagstelling waarvoor je een onorthodoxe oplossing zoekt. Adri van Montfoort geeft zijn visie en past deze toe op jouw situatie. Je discussieert zelf mee, ook met de casussen die andere deelnemers hebben meegenomen. Zo leer je ook van elkaar. Zo word je uitgedaagd om zélf master van dit onderwerp te worden!

Download de flyer voor alle praktische informatie over de Interactieve Masterclass. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je het complete e-book met daarin de blogs met alle maatregelen voor betere en betaalbare jeugdhulp!

Meld je hier aan

Categorie: