Interactieve Masterclass: Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan!

Op donderdag 7 maart a.s. van 13:00 tot 17:00 wordt de Interactieve Masterclass Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan! opnieuw georganiseerd. Deze masterclass was een groot succes in november, dus dit is jouw kans om er ook bij te zijn! De masterclass is gekoppeld aan de blogserie Tien maatregelen voor een goede en betaalbare jeugdhulp.

De masterclass is zo vormgegeven dat jouw actuele vraagstelling alle aandacht krijgt. Mail ons vooraf een korte beschrijving van de vraagstelling waarvoor je een onorthodoxe oplossing zoekt. Adri van Montfoort geeft zijn visie en past deze toe op jouw situatie. Je discussieert zelf mee, ook met de casussen die andere deelnemers hebben meegenomen. Zo leer je ook van elkaar. Zo word je uitgedaagd om zélf master van dit onderwerp te worden!

Download de flyer voor alle praktische informatie over de Interactieve Masterclass. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je het complete e-book met daarin de blogs met alle maatregelen voor betere en betaalbare jeugdhulp!

Aanmelden

Categorie: