Inhuur

VanMontfoort Inhuur richt zich op starters, interim managers, projectleiders en opdrachtgevers in de publieke sector. VanMontfoort heeft een goede naam; en door een stevige kwalitatieve basis biedt dit een grote meerwaarde voor (startende) professionals en opdrachtgevers die zich aan ons verbinden.

Waarom VanMontfoort?
VanMontfoort is 23 jaar geleden begonnen in de jeugdbescherming, vooral met het maken van effectieve werkmethodes voor professionals. Vanaf het begin hebben we een combinatie gehad van juridische kennis en sociaalpsychologische expertise. Al doende hebben we een krachtige visie ontwikkeld over hoe het in Nederland beter zou kunnen gaan met kinderen en jongeren. Het heeft een bijzondere mix van medewerkers opgeleverd, uniek in Nederland. Nuchter, kritisch en onderscheidend, met een sterke inhoudelijke basis.
Wij richten ons inmiddels niet alleen meer op methodeontwikkeling maar ook op de verbetering van organisaties in de publieke sector. Want we vinden dat professionals hun werk pas echt goed kunnen doen als zij werken in een gezonde organisatiecontext.
We hebben een divers trainingsaanbod en ervaren medewerkers, wat (startende) professionals een goede inhoudelijke boost kan geven. Snel schakelen is daardoor mogelijk.

Klik op één van onderstaande knoppen om te kijken wat VanMontfoort voor jou kan betekenen.


Opdrachtgevers Interim management en projectleiding Starters met LEF