Herstel van het normale leven, wie wil dat niet?

Je bent hier: Home / Ambulant

Uitvoering

Ambulant

Thema-icon-interim

Wij vinden het een uitdaging om gezinnen en jeugdigen bij meervoudige en complexe problemen te helpen. We doen er alles aan om het gezin bij elkaar te houden. We helpen hen de condities te creëren voor veilig opvoeden en opgroeien. Wij zetten door als het moeilijk wordt.

Om deze hoge ambitie te kunnen waarmaken, zijn wij ervaren en vakbekwame doorzetters. We helpen bij alle aspecten van het leven. Je ziet ons altijd het initiatief nemen om gesprekken en samenwerking tussen gezinsleden onderling op gang te brengen en te houden. Wij doen dit ook richting anderen die bij hen betrokken zijn.

Wij zijn geschoold op basis van actuele kennis over wat wel en niet werkt in de hulpverlening. Zo kunnen wij bijdragen aan daadwerkelijke en duurzame verandering van de opvoedingssituatie.

EXPERTISE

Al onze diensten van A tot Z

Programma JOS (jeugd, ouders en school)

Programma JOS (jeugdteam, ouders en school) richt zich op het versterken van de samenwerking tussen jeugdprofessionals, ouders en school.

Verder Thuis

Het programma Verder Thuis is opgezet omdat wij ons er niet bij neer willen leggen dat er voor kinderen geen perspectief is in de leefomgeving.

Starters met LEF

Ben jij een bijna of net afgestudeerde professional in de jeugdzorg met minimaal HBO niveau? Bekijk dan snel ons aanbod.

Trainingen

VanMontfoort heeft een divers aanbod op het gebied van opleidingen en trainingen voor professionals in de publieke sector.

Supervisie

Bij supervisie ga je op zoek naar je motieven en overtuigingen die bepalend kunnen zijn voor de manier waarop je werkt.

Projecten

Onze hulpverleners kunnen worden ingezet voor speciale projecten in vooral de jeugdzorg, zoals Verder Thuis en wachtlijstbeheer.

Organisatieontwikkeling

Onze adviseurs denken en werken altijd vanuit de vraag hoe je de organisatie zó inricht dat de professionals goed en met plezier kunnen functioneren.

Onderzoek

Onze onderzoekers beschikken over een breed scala aan onderzoeksvaardigheden en –methoden, zowel kwalitatief als kwantitatief.